Nieuws

We zijn vertrokken!

26 augustus 2024

De vakantie zit erop, tijd om er weer in te vliegen want op 13 oktober zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Je vindt me op plek 3 op de lijst VOOR GENT.

Binnenkort ben ik 15 jaar schepen in de mooiste stad van 't land en dat vind ik nog elke dag een enorm voorrecht. Ik ben misschien niet de grootste tafelspringer, maar wel een harde werker.

Ik luister, zoek oplossingen en durf te beslissen. Neem nu het dossier Blaarmeersen. Daar was een kordate aanpak nodig om de onrust te stoppen. Ik kwam in het oog van de storm te staan, maar ik deed wat ik moest doen om het tij te keren. 

Ook de komende jaren hoop ik mij te mogen smijten voor Gent. Er ligt nog veel werk op de plank. Zo wil ik graag het lege Shopping Zuid nieuw leven inblazen. Elke keer als ik daar binnen loop, bloedt mijn hart. Ik wil samenwerken met de eigenaars en er een bruisende mix creëren van kantoren, winkels en terrasjes. 

Daarnaast wil ik blijven investeren in onze deelgemeenten, onze sportclubs en pleit ik voor een stabiel financieel beleid. 

Het zijn maar enkele speerpunten natuurlijk, maar zo weet je waar ik voor sta.